Καλλιτέχνες

ΑCCORDIA Art Gallery-Αθήνα
Για περισσότερα απο 20 χρόνια, η ΑCCORDIA προσφέρει αξιόλογα ποιοτικά δώρα που εχουν αποδειχθεί σύντροφοι στην καθημερινή προσωπική η επαγγελματική ζωή. Σημειώστε οτι έργα μας εξάγωνται και στο εξωτερικό. Με την νέα συλλογή μας συμπληρώνουμε το λεπτό σας γούστο συνδιάζοντας αρμονία, ποιότητα & αισθητική.

Μίλτον-Αθήνα
O Mίλτον (Μιλτιάδης Παπακωνσταντίνου) ειναι δημιουργός-εκδότης χαρακτικών. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Politecnico του Μιλάνου. Το έργο του κινείται στο πλαίσιο της παραστατικής ζωγραφικής. Ασχολείται κυρίως με ανθρωποκεντρικά θέματα και δίνει έμφαση στη λεπτομερή και περιγραφική τους απόδοση.
Έχει παρουσιάσει έργα του σε ατομικές εκθέσεις Ηilton, Milano, 1972,1973 & Lorenzo Galleria, Bασιλεία 1973,1975. Studio d’ Arte24, Μιλάνο 1974. Galleria Europa, Milano 1974 κ.α. Eπίσης έχει πάρει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις Αrtefiera, Mιλάνo, 1973,1975,1978,1983 & Quindici Artisti Greci in Italia, Museo di Milano, 1986 & Art Basel, Βασιλεία, 1990 κ.α.

Olympia Pinacoteca – Αθήνα
H πινακοθήκη Ολυμπία είναι εκδότης χαρακτικών με μοτίβα εμπνευσμένα απο την αρχαία ελληνική μυθολογία και τέχνη. Τα έργα είναι χαρακτικά σε ασήμι η χρυσό.

Φώτης Πετρόπουλος – Εκάλη
Ο αρχιτέκτων-ζωγράφος Φώτης είναι πρωτοποριακός καλλιτέχνης με προσωπική απόλυτα εικαστική γραφή. Τα έργα του ειναι πίνακες με λάδι σε καμβά και διαθέσιμα προς πώληση.

Art Deco -Xατζηχρήστος Χρήστος- Διονύσου 9, Μαρούσι
Σχεδιάζουμε κατασκευάζουμε και διακοσμούμε με ειδικές κατασκευές σε βιτρώ και ψηφιδωτά που ταιριάζουν στη φιλοσοφία και ταυτότητα του κάθε κτιρίου – σπιτιού η επαγγελματικού χώρου>> http://www.art-deco.com.gr.

Philip-Milano
Ο Philip είναι Kροάτης καλλιτέχνης-χαράκτης πού ζει και δημιουργεί το Milano με ειδίκευση στά χαρακτικά. Δικής του έμπνευσης και δημιουργία η συλλογή “Africa”.

Nely-Αθήνα
H Νέλη είναι καλλιτέχνης-ζωγράφος & χαράκτης απο την Ρουμανία με ειδίκευση στά χαρακτικά. Η συλλογές της είναι χειροποίητα, για την ακρίβεια επιχρωματισμένα χαρακτικά σε φύλλο ασημιού η χρυσού.

Petros-Μilano
Ο Ζωγράφος Petros είναι πρωτοποριακός καλλιτέχνης με σουρεαλιστική γραφή και μιά διαχρονική παρουσία στο χώρο της τέχνης απο το 1957 έως σήμερα. Τα έργα του έχουν εκτεθεί σε πολύ μεγάλες εκθέσεις στην Ιταλία & Ελλάδα.

Στέλλα-Νέα Υόρκη
Η Στέλλα είναι ζωγράφος και έχει γκαλερί στην Νέα Υόρκη. Εδώ παρουσιάζεται η συλλογή έργων της “Ladies”.

Μάριο-Milano
Ο Μάριο είναι καλλιτέχνης και δημιουργεί μοντέλα

Περιεχόμενα